Våra tjänster privatperson
15569
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15569,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Vi gör det mesta inom bygg

Vi gör allt från småreparationer till större lösningar, inget är främmande för oss. Vi bygger efter dina idéer och hjälper även gärna till med egna förslag.

Vårt främsta mål är att ha nöjda kunder och därför månar vi om att ha en nära kontakt med Dig så att Du känner sig delaktig genom hela byggprocessen.

Varför tänker vi som vi gör? Jo, för oss är ett gott rykte viktigt. Att arbeta på en lokal marknad innebär att varje väl utfört arbete leder till nästa. Skruv, spik och bräder kan man aldrig konkurrera med. Det handlar om personlighet och ansvar från första kontakt till färdigt utfört arbete. Egentligen inte konstigare än så.

  • Köksmontage

Stort eller litet, du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Kanske vill du bara ha hjälp att sätta stommarna på plats med precision för att sedan göra resten av arbetet själv.

  • Köksrenoveringar

Vi utför alla typer av köksrenoveringar, givetvis enligt gällande branchregler och garantier.

  • Övriga byggtjänster

Vi är en kunnig byggfirma. Vi utför alla typer av renoveringar, från stort till smått. Fråga oss så berättar vi mer.

IMG_0668

Vi tar hand om bygget, ni ägnar er åt det ni känner för

Allt från småreparationer till större lösningar, inget är främmande för oss. Vi bygger efter dina idéer och hjälper även gärna till med egna förslag. Allt medans ni gör det ni gillar!

Köksbygge med kvalitet i tanke och utförande

Vi utför alla typer av köksrenoveringar, givetvis enligt gällande branchregler och garantier. Vi har ett nära samarbete med flera köksproducenter, vitvaruleverantörer, VVS, färg och golvproducenter. Vi har ett flertal snickare/montörer med yrkeskompetens inom inrednings- och köksbyggande.

Vi är proffs på kök!

Det skryter vi gärna med. Att montera/bygga/anpassa kök har vi gjort i många år. Vi kommer att fortsätta med detta i många år. Vi tycker om att montera kök. Det syns på resultatet!

Vi monterar garderober i sömnen!

Vi kan installera hela garderobsystem till er. Vi anpassar efter era mått. Eller behöver ni bara hjälp med att sätta ihop er nya garderob. Vi hjälper er!

KUNDER BERÄTTAR

ETT AXPLOCK